Στοιχεία Εταιρίας :

Όνομα εταιρίας: MOBTECH MON. IKE

ΑΦΜ  εταιρίας :  801423660

Αριθμό ΓΕΜΗ: 156500701000

Έδρα εταιρίας: 

Διεύθυνση: Ίμβρου 8, ΤΚ 17237 Υμηττός

Δ.Ο.Υ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ    ,Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114183167-2114189443

Το ITUPDATE.gr σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε γρήγορα και εύκολα το τηλέφωνο που θέλετε και να το παραδώσετε στο σπίτι σας σε χρόνο μηδέν, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, αρκεί να βρίσκεται σε μία από τις χώρες της ΕΕ.

Βρισκόμαστε στην επιχείρηση εδώ και αρκετό καιρό και αυτή τη φορά όχι μόνο καταφέραμε να κάνουμε στενές σχέσεις με πολλούς προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, αλλά και να αναγνωρίσουμε τι χρειάζονται οι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε όλα τα τελευταία τηλέφωνα σε εξαιρετικές τιμές, αξιόπιστη εξυπηρέτηση, γρήγορη παράδοση και premium υποστήριξη πελατών.

Η συλλογική εμπειρία των μελών της ομάδας μας και τα χρόνια που περάσαμε στην επιχείρηση μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε ένα τεράστιο δίκτυο προμηθευτών, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας θα βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές, οι οποίες συνεχώς ενημερώνονται και ακολουθούν τις αλλαγές στην αγορά.

Η προσιτή μας τιμή, η γρήγορη και αξιόπιστη παράδοσή μας και το γεγονός ότι πάντα θα μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνο που αναζητάτε στην προσφορά μας, μας έκανε να ξεχωρίζουμε στην αγορά, αλλά είναι απλά συμπτώματα της αφοσίωσής μας σε αυτό που εμείς κάνουν και η επιθυμία μας να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε. Γνωρίζουμε ότι για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να διατηρήσουμε στενή επαφή με τους πελάτες μας και να ακούσουμε τις προτάσεις και τις κριτικές τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εξυπηρέτηση πελατών μας, η οποία είναι πάντα εκεί για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που έχετε, είναι εξίσου πρόθυμη να ακούσει όσο και να ενημερώνει.

  • Ασφαλείς Πληρωμές

  • Δωρεάν Παραλαβή

  • Άμεση εξυπηρέτηση

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας